Daily Archive: January 1, 2017

0

44 Keshilla mbi martesen

Me bashkeshorten tende bisedo detajisht rreth menyres se rritjes se femijeve, ngase kundershtimet tuaja ndikojne shume negativisht ne sjelljen e tyre. 1. Ule shikimin tend dhe mos e lesho pa kontrolle, sepse ajo eshte...

0

SI DASHUROJNË BURRAT DHE SI DASHUROJNË GRATË?

SI DASHUROJNË BURRAT DHE SI DASHUROJNË GRATË? Baza e marrëdhënieve bashkëshortore është raporti i tyre në dashuri dhe mëshirë sikur që e sqaron këtë Allahu subhanehu ve teala në Librin e Tij Famëlartë duke...

0

“Perparesia” e mashkullit ndaj femres”

“Perparesia” e mashkullit ndaj femres” Marre nga libri “BAZAT E BASHKESHORTESISE NE ISLAM” nga autori: Muahammed A. Ken’an All-llahu xhel-lesha’nuhu ne Kur’an thote: “Edhe atyre (grave) u takon e drejta sikurse edhe pergjegjesia ne...

0

7 mënyra se si t’i shpëtoni gripit

Në fakt ka disa mënyra me anë të të cilave mund t’i ikni ftohjeve. Lista e gjërave që duhet t’i bëni në mënyrë që të kaloni stinën e dimrit të shëndetshëm: 1. Hani jogurt...