Daily Archive: January 4, 2017

0

Ah, sikur të mos martohesha

Më erdhi me fytyrë të trishtuar, me gjoks të ngushtuar, shfronte dhe flaka veç sa nuk i dilte. I thash: Hajr inshaAllah? Ma ktheu: Ah, sikur të mos isha martuar, do t’isha i qetë...

0

Mos e mbyt fëmijën tënd

Dëgjojmë “arsye” të ndryshme për abortet në ditët e sotme, si: shtatzënitë që rezultojnë prej marrëdhënieve jashtëmartesore, prej dhunimeve, shtatzëni të paplanifikuara nga bashkëshortët, pritja e foshnjës së gjinisë së “gabuar”, … etj. Vallë,...