Daily Archive: January 5, 2017

0

10 shenjat e medha të Kiametit

  Përcillet nga Hudhejfe bin Usejd El-Gifarij se Profeti alejhi selam ka thënë: “ Kiameti nuk do të ndodhë pa parë ju më parë dhjetë shenja: lindja e Diellit nga perëndimi i tij, tymi,...

0

Lufto me stresin në mënyrën pejgamberike

  Lufto me stresin në mënyrën pejgamberike Jeta është përplot strese dhe secili prej nesh është i ekspozuar një lloj shtypjeje. Presioni psikik në vete nuk është i dëmshëm, por mënyra se si ballafaqohemi...

0

Një sevap që shpërblehet dhjetëfish

Percillet nga Abdullah bin Mes’ud se Profeti alejhi selam ka thene: “Kush lexon nje shkronje nga Libri i Allahut ka nje sevap dhe cdo sevap shperblehet dhjetefishin e tij. Une nuk them se elif,...

0

Subhana Allah.Vërtetë ndodhi prekëse

  ● Shkon një punëtor tek një farmaci dhe i drejtohet farmacistit: A keni një ilac për çimento?! ● Me një të qeshur ironike, farmacisti ia kthen: Po kemi, madje kemi ilaç edhe për...

0

A mund të flesh kur je xhunub

  Nga Abdullah bin Umer transmetohet se Umer bin el-Khatabi radijAllahu anhu tha: O i Derguari i Allahut! A (mund) te fleje ndonjeri nga ne duke qene xhunub? Tha: “Po, nese ndonjeri nga ju...