Daily Archive: January 6, 2017

0

DIVORCI EMOCIONAL

Shpesh e dëgjojmë shprehjen se periudha e fejesës është ajo më e bukura dhe se periudha që vjen pas martesës në të dashuria vdes! Për fat të mirë, kjo shprehje nuk është e vërtetë,...

0

Si të mbrohemi nga shejtani

SI TË MBROHEMI NGA SHEJTANI Allahu prej mirësisë së Tij ndaj robit i bëri disa shkaqe të cilat e mbrojnë robin prej shejtanit dhe i ndihmojnë atij që nëpërmjet këtyre shkaqeve ta largon shejtanin...

0

Fjetja e fëmijës në një shtrat me familjarët

Pyetje: A i lejohet djalit të flejë me nënën ose motrën e tij, nëse ai ka mbërritur moshën e pubertetit? Përgjigje: Nëse meshkujt mbërrijnë moshën dhjetë vjeçare atyre nuk u lejohet të flenë me...

0

Bora dhe pastrimi nga gjynahet

  Bora dhe pastrimi nga gjynahet Një ndër hadithet që më ka bërë përshtypje, është një hadith i cili është lutje, por që Profeti a.s e përdorte në shumë raste. Ky hadith dhe kjo...