Daily Archive: January 7, 2017

0

Si ta di se a jam i sëmurë nga magjia

Pyetja: Kam 2 pyetje: 1- Si mund ta dimë se kemi magji dhe çfarë të bëjmë? 2- A mund të më këshilloni me ndonjë person që shëron magjinë? Allahu ju shpërbleftë! Përgjigjja: Falënderimet i...

0

Dy rrugë për ta larguar frikën nga vdekja

Pejgamberi salallahu alejhi ue selem thotë: “Ekziston frika se do të mblidhen popujt kundër jush siç mblidhen njerëzit rreth ushqimit.” Thanë: “Pse, do të jemi pak atë ditë, o i Dërguari i Zotit?” Tha:...

0

Zemra

Adoleshenti vuri re se u përplas më diçka të butë, teksa po ecte në errësirë. Në çast, u përkul të shikonte. O Zot! Ç’të shihte! Në mes të këmbëve, kishte një zemër që ishte...

0

Këpucët

Gazmiri është mërzitur shumë. Këpucët që mbath prej kohësh i janë vjetruar mjaft. Ato gati po i grisen. Shokët e tij tashmë i kanë ndërruar të tyret. Këpucët janë të rëndësishme për njeriun. Gjithë...

0

Gruaja jote

Shumicën prej artikujve që kam lexuar për martesën, fokusohen në atë se si gruaja duhet të jetë e besueshme, lojale, e dashur, e butë ndaj burrit të saj. Këto artikuj janë shumë dobiprurëse dhe...

0

Gruaja në internet

Burri çdo here rrinte vetem ne telefon dhe shkruante me dike, mirepo gruaja nuk dinte me kend dhe nje dite vendosi qe ta shikoje burrin çfare duhej te bente qe te mund te hynte...

0

Jeta është një provë…

Jeta është një provë e cila mbyllet me sukses vetëm me anë të devotshmërisë dhe punëve të mira. Shpesh njeriu e harron qëllimin e tij përfundimtar dhe e kalon jetën në gjurmim të dëshirave...

0

E dashur nënë

E dashur nёnё, e di, kohёt e fundit kam ardhur shpesh tё tё vizitoj, shpresoj tё tё mos kem bezdisur. Dua tё flas me ty, tё lutem mё dёgjo deri nё fund. Dua thjesht...