Daily Archive: January 8, 2017

0

Leternjoftimi i muslimanit

Leternjoftimi i muslimanit. Emri: Ujë i ndyrë (spermë) dhe tokë. Puna: Robi i Allahut azze ue xhel-le. Vendqëndrimi i përkohshëm: Pak ditë të caktuara mbi tokë. Armiqtë: Iblisi-nefsi- epshi. Rruga: Pasimi i Muhamedit alejhi...

0

7 Ilaçet profetike

(Me lejen e Allahut) 1.Gjethet e zambakut tokesore(ziziphus jujuba)per siher Iben Bazi.Allahu e meshirofte ka then:”Prej ilaçeve per siher,pasi ai te ndodhe dhe ne te njeen koh eshte ilaç i dobishem per njeriun qe...

0

PASH ALLAHUN SI MË KE HARRUAR !!

Isha duke ecur rrugës, dhe papritmas, mu paraqit një njeri, filloi të më përqafon e të më puth, dhe më tha: A nuk po të rikujtohen?! Unë jam filani, shoku i shkollës, ishin bashkë...

0

Kush e blen nënën time?

Në natën e martesës, nusja i flet dhëndrrit në vesh që ai nënën e tij ta largoj nga podiumi (vend i ngritur si skenë), sepse nuk i pëlqente asaj! Dhëndrri e mori mikrofonin dhe...

0

30 Këshilla për një nënë kur lindë fëmijë

1. Konsideroni fëmijët tuaj begati të madhe, të cilën ua ka dhënë Allahu i Lartësuar. Gëzojuni lindjes së tyre. Urojani njëri- tjetrit. Priteni me gëzim ardhjen e fëmijëve tuaj në këtë botë me dua....

0

Portokalli ndihmon kundër ftohjes

Stina e dimrit gjithmonë sjell probleme shëndetësore, sidomos me gripin dhe ftohjen. Dhe ndoshta nuk e keni ditur se portokalli është një aleat shumë i madh në luftën kundër ftohjes. Shumë e përdorin kur...

0

Si të bëhem durimtare?

Pyetje: Selam Alejkum hoxhë i nderuar Omer! Gati qe tre muaj jam mbuluar ama e kam sabrin shumë të dobët. A kishe mund mem tregu hoxhë qysh me fitua sabrin se kur pom godasin...

0

Cila lutje është për me na heqë mërzinë

Pyetje: Cila lutje është më e mira për me na heqë mërzinë, jemi shumë të mërzitur? Përgjigje: Lavd-falënderimi i takon vetëm Allahut… Jeta në këtë botë është sprovë, prandaj çastet që i përjetojmë këtu...