Daily Archive: January 9, 2017

0

Prindërit tanë

Kur të pyesin se i kujt je? E thua emrin e babit Kur të pyesin se xhenneti ku ndodhet? Thua nën këmbët e nënës Kur fëmijët mbesin pa baba thojnë sa gjynah! Nuk ka...

0

KUJTIMI PËR NËNËN

Njeriu mban mend shumë kujtime nga fëmijëria. Për shumicën prej tyre ka nostalgji dhe mallëngjehet sa herë i kujton. Ngrohtësinë e tyre, qoftë edhe vetëm si kujtime, e shton një personazh shumë i çmuar...

0

DASHURIA MES NUSES DHE VJEHRRËS!!

Vajza martohet dhe pas martesës së saj shkon të jeton me burrin e saj dhe nënën e tij. Pas një periudhe të shkurtër fillojnë zënkat dhe mosmarrëveshjet mes nuses dhe vjehrrës. Nusja e akuzonte...

0

LETËR ÇDO PRINDI

-Fëmiu yt gënjen shumë, sepse ti e llogaritë ashpër. – Fëmiu yt nuk ka besim në vete, sepse ti nuk e inkurajon. – Fëmiu yt flet dobët, sepse ti nuk komunikon shpesh me të....

0

KY ËSHTË DALLIMI MES HALLALLIT DHE HARAMIT

Nëna ime një ditë kur isha i vogël më tha: A mundesh ta shqiptosh fjalën “hallall”, dhe buzët e tua të mos mbyllen gjatë shqiptimit, po të vazhdojnë të mbeten të hapura?! E bëra...

0

TI DHE FËMIJA YT

Mos i thuaj fëmijës tënd: Ngritu dhe falu, se përndryshe do të shkosh në Xhehenem … po thuaj: Eja falu me mua, të jemi së bashku në Xhenet. Mos i thuaj fëmijës tënd: Ngritu...