Daily Archive: January 10, 2017

0

Gjinia e femijes

Deri fare pak kohë më parë, mendohej se gjinia e fëmijës përcaktohej nga qelizat e nënës. Ose të paktën, besohej se gjinia përcaktohej nga qelizat e nënës dhe babait bashkë. Por ne jemi informuar...

0

Kuptimi i ëndrrave

Disa ëndrra janë nga mendimet e njeriut dhe të dukurive mbështetëse, madje shumica e ëndrrave të njerëzve janë vetëm dukuri të bindjeve të tyre të praktikuara, apo të papraktikuara. Endrrat janë tri llojesh: -Ëndrra...

0

Shpjegimi i ëndrrave.

Kur njeriu fle, Allahu ia merr shpirtin, dhe kjo është vdekja e vogël, siq thotë Allahu: “Ai jua merr shpirtrat natën, duke e ditur ç’keni bërë ditën, pastaj ju zgjon që të jetoni deri...

0

Ç’thotë Kur’ani për gruan?

Sa zhurmë ka bërë dita botërore e gruas në Evropë, Amerikë dhe shumë vende Arabe! Shiko çka ka thënë Islami për të drejtat e gruas, për përkujdesjen dhe nderimin e saj. Allahu ka thënë:...

0

Kuptimi real i te qenurit bashkeshorte

Të qenurit bashkëshorte e denjë dhe ashtu siç e kërkon Islami nuk është edhe punë e lehtë, andaj në shenjë ndihme për të gjitha motrat tona qofshin ato bashkëshorte apo që në të ardhmen...