Daily Archives

January 11, 2017

Lutja(duaja)

Lutja – duaja drejtuar Allahut është nga shkaqet më të forta për largimin e çdo të keqe dhe për realizimin e asaj…

Krijuesi im.

Vallë, a mendon njeriu se mund të gjejë fjalë, vargje, fjali..për ta përshkruar Krijuesin e Gjithësisë..Formuesin..…