Category: Familja

0

Theksoji të mirat e burrit tënd

Përderisa askush nuk është i pajisur me të gjitha cilësitë e mira, theksimi duhet të bie mbi cilësitë positive që i ka burri. Inkurajimi, lavdërimi dhe mirënjohja duhet t’i shprehet rregullisht burrit sepse i...

0

19 Rregulla per gruan ne Ramazan

1. Agjërimi është adhurimi i Allahut me lënien e ushqimit nga lindja e agimit deri në perëndimin e diellit. 2. Agjërimi i muajit të Ramazanit është shtyllë nga shtyllat e Islamit, kush e mohon...

0

Vajza jetime dhe vlera e lutjes !

Një vajzë ishte jetime, dhe në këtë botë si kish mbetur gjë tjetër veçse e ëma. Vjen dita dhe martohet, mirëpo fati i saj nuk ishte sic e kishte enderruar. Burri dhe familjarët e...

0

Nje grua e keqe

Disa gra i bëjnë burrat e tyre të mos i pëlqejnë për shkak të paedukatës së tyre dhe fjalëve të këqija. Për shembull, ata përballen me burrat e tyre duke ja përmendur gabimet e...

0

PËRMBALLIMI PËR TË DASHURIT TANË

Kur në zemrën ndjejmë përmallimin dhe na rikujtohen momente… kjo nuk ndodh përveçse për të dashurit tanë që i përjetuam me ta disa ditë… dhe momentet me ta ishin me të vërtetë të mrekullueshme!...

0

STERILITETI

Pas 4 vite martesë, njerëzit filluan të flasin për martesën tonë. Nuk po kanë fëmijë, a thua tek kush është defekti? Askush nuk e dinte, gjersa shkuan në spital për t’u kontrolluar ai dhe...

0

GJËJA MË E BUKUR NË JETË?!

Gjëja më e bukur në jetë është ta dish se Allahu është me ty në vështirësi dhe rehati. Gjëja më e bukur në jetë është t’i biesh në sexhde dhe t’i përlotsh sytë e...

0

E KE MUNDËSINË TA RESPEKTOSH NËNËN TËNDE!!

Rrëfen një djalosh dhe thotë: Gjatë periudhës kur isha më i ri shpesh u largoja nga shtëpia dhe rrija deri vonë jashtë. Kjo hidhëronte tepër nënën time. Nuk haja në shtëpi, shumicën e ditës...