Category: News

0

Për 10 vjet, 6 miliardë euro nga diaspora

Gjatë 10 vjetëve të fundit bashkatdhetarët tanë të cilët jetojnë në shtete të ndryshme të botës dërguan në Kosovë hiç më pak se 6 miliardë euro. Mjetet kryesisht janë dërguar përmes bankave komerciale, por...

0

Apeli i Merkel: Islami nuk është burim terrori

Angela Merkel i ka kërkuar Evropës të pranojë një numër të madh refugjatësh dhe tha se Islami, nuk është burim terrori. Duke folur në Konferencën e Sigurisë në Mynih, kancelarja gjermane tha se Evropa...

0

Dyftyrsija e institucioneve

Pse po heshtin të gjithë a vetëm pse nuk është musliman. Në ditët e sodit nuk është vështirë ti shkruash disa rreshta. Aq më pak kur disa njerëz për të qenë në qendër të...

0

Skamja, përditshmëri në familjen Saliu

Me të hedhur një hap brenda kësaj shtëpie fillon të ndjesh të ftohtin dhe lagështin ndërsa myku ka prekur të gjitha muret e saj. Në këto kushte mjerimi jetojnë 5 anëtarët e familjes Saliu...

0

Görmez: Islamin e vështirësojnë hoxhallarët

Kryetari i Kryesisë së Çështjeve Fetare të Turqisë, Mehmet Görmez, ishte i pranishëm për faljen e namazit të sabahut, në Xhaminë Blu në Stamboll. Në fjalën e tij të mbajtur përpara namazit, Görmez ka...