Category: Shëndetësia

0

Hixhame trajtim profetik i harruar

Tregohet se një beduin i është ankur Pejgamberi, sal-lall-llahu alejhi ve selem, për kokëdhimbje të madhe, e ku i është përgjigjur “Bën Hixhami!”. “HIXHAMA” rrjedh nga fjala “Hajm” që do të thotë “thithje”. Hixhame...

0

7 Ilaçet profetike

(Me lejen e Allahut) 1.Gjethet e zambakut tokesore(ziziphus jujuba)per siher Iben Bazi.Allahu e meshirofte ka then:”Prej ilaçeve per siher,pasi ai te ndodhe dhe ne te njeen koh eshte ilaç i dobishem per njeriun qe...

0

Portokalli ndihmon kundër ftohjes

Stina e dimrit gjithmonë sjell probleme shëndetësore, sidomos me gripin dhe ftohjen. Dhe ndoshta nuk e keni ditur se portokalli është një aleat shumë i madh në luftën kundër ftohjes. Shumë e përdorin kur...

0

Mos e mbyt fëmijën tënd

Dëgjojmë “arsye” të ndryshme për abortet në ditët e sotme, si: shtatzënitë që rezultojnë prej marrëdhënieve jashtëmartesore, prej dhunimeve, shtatzëni të paplanifikuara nga bashkëshortët, pritja e foshnjës së gjinisë së “gabuar”, … etj. Vallë,...

0

7 mënyra se si t’i shpëtoni gripit

Në fakt ka disa mënyra me anë të të cilave mund t’i ikni ftohjeve. Lista e gjërave që duhet t’i bëni në mënyrë që të kaloni stinën e dimrit të shëndetshëm: 1. Hani jogurt...