Category: Të ndryshme

0

ILAÇI I ÇDO PROBLEMI!!

Një grua na rrëfen për jetën se saj dhe thotë: Burri më ndërroi jetë, dhe unë isha në të tridhjetat, dhe mbeta e vetme me pesë fëmijët që i kishim bashkë! Dynjaja mu errësua...

0

7 shenjat e njeriut xheloz

Shenjat e njeriut xheloz, janë: 1. Gëzohet në çastet kur vllai që e xhelozon gabon në ndonjë çështje. 2. Kënaqet dhe ndihet rahat kur ndëgjon njerëzit duke përgojuar vllain që e xhelozon. 3. Gëzohet...

0

4 pyetjet në Ditën e Gjykimit

Transmetohet nga Ebi Berzete El-Eslemij (Allahu është i kënaqur me të!) se Profeti alejhi selam ka thënë: Nuk do të lëvizin, hecin këmbët e robit në ditën e Kijametit derisa të pyetet për jetën...

0

Gjynahet më të shëmtuara!!!

Të gjitha gjynahet janë të shëmtuara, por disa janë me të shëmtuara se disa të tjera. Imoraliteti është një prej gjynaheve më të shëmtuara, sepse prish shtratin dhe ndryshon origjinat, ndërsa imoraliteti me fqinjën...

0

Para Kiametit do te shtohet el harexh.

Percillet nga Ebu Musa El esharij se Profeti alejhi selam ka treguar se para Kiametit do te shtohet el harexh. I thane: Cfare eshte el harexh? Tha: Vrasja dhe genjeshtra. I thane: A do...

0

Cilët janë njerëzit më të mirë ?

Cilet jane njerezit me te mire ? Profeti sal-lall-llahu alejhi ue sel-lem tha: “Njerezit me te mire jane, cdo njeri me zemer mekh’mum (te pastert) dhe cdo i sinqerte ne gjuhen e tije. Ata...